Weer met zin naar school !
 

Aan de slag!

Wilt u met uw kind aan de slag? Bel of mail mij voor een intakegesprek. De intake duurt 1,5 uur waarvan het eerste half uur gratis is. De overige coachingsessies duren 1 uur. De kosten zijn €95 per uur. De sessies zijn 1 keer in de 3 weken. Een intake is dus niet gratis maar wel vrijblijvend. Gedurende het proces blijven we ook steeds kijken of we op de goede weg zijn met elkaar.

Op dit moment worden de sessies zoals aangeboden binnen Kernvisie methode nog niet vergoed door de gemeente 's-Hertogenbosch. Daar wordt steeds weer aan gewerkt. Misschien kunt u binnen uw eigen aanvullende verzekering kijken of u recht heeft op een vergoeding onder de noemer; alternatieve geneeswijze, psychologische zorg of preventieve zorg.

Met een goed gesprek en afspraken ondertekend door beide partijen, kunnen we de financiën beter in kaart brengen en eventueel verdelen.

Tijdens de sessies verwacht ik van u als ouder dat u er bent en eventuele aantekeningen maakt van de tools die ik u aanreik. Ik ga uit van 4 tot 10 bijeenkomsten per kind. Per sessie geef ik u opdrachten mee naar huis om thuis te oefenen. In de tussenliggende weken gaat u zelf aan de slag met uw kind.

De sessies kunnen online plaatsvinden of live als iedereen gezond is.


  instagram.com/linda.slegers.42/