Weer met zin naar school !
 

Contact.

  

Ik mag als (kinder)coach mijn praktijk voortzetten met inachtneming van de geldende afstand- en hygiëneregels. 
Ik zorg voor het goed ventileren van de praktijkruimte, het na elke cliënt ontsmetten van zetels en deurklinken en het inplannen van voldoende ruimte tussen de sessies, indien mogelijk.   
Coaching op afstand blijft een volwaardig alternatief d.m.v. beeldbellen. Dit kan via Teams, Zoom en dergelijke. 

Als het gaat om het afzeggen van afspraken kun je je in algemene zin houden aan de richtlijnen van het RIVM. Graag 24 uur voordat de afspraak zal plaatsvinden!

Ik kijk daarbij oplossingsgericht naar het opnieuw plannen van de afspraak of het maken van een alternatieve afspraak, indien de afzegging voortkomt uit twijfel over gezondheidsklachten.  
Stay safe! 

Ik werk op maandag en vrijdag van 9.00u tot 13.00u (andere dagen niet i.v.m. baan in het onderwijs). 

Ik ben telefonisch bereikbaar voor informatie en het maken van afspraken. In verband met de bouw van ons huis, kom ik op school of bij u thuis. Mocht het op school plaatsvinden dan wel graag in goed overleg met school. Daarnaast is het van belang dat we een rustige plek hebben om te werken. Voorwaarde is dat u, ook dan, aanwezig bent bij de sessies. Sessies kunnen ook online plaatsvinden als u dit prefereert in deze tijd. Als iedereen gezond is volgens de richtlijnen van het RIVM mogen de sessies ook live plaatsvinden.


instagram.com/linda.slegers.42/


Mijn telefoonnummer is 0638675130 of u stuurt een mailtje. Hetgeen u prettig vindt.