Weer met zin naar school !
 

Wat leer ik uw kind.

Ik begeleid kinderen vanaf 7 jaar. Door middel van testen, onderzoek ik of de basisbeginselen van taal en rekenen erin zitten. Zo niet dan start ik bij het begin, het alfabet en getallen. Doormiddel van kleine testjes die voor uw kind niet moeilijk zijn, kan ik zien hoe informatie binnenkomt. Hetzij auditief, visueel, kinestetisch of digitaal. Met die wetenschap kan ik uw kind tools geven om informatie op te slaan in het lange termijn geheugen. Het automatiseren van zowel taal als rekenen zal hierdoor beter gaan.

Daarnaast voorziet de Kernvisie methode in een benadering waarbij ook sociaal-emotionele problemen en gedragsproblemen aangepakt kunnen worden. Uw kind is in staat het probleem visueel te maken en kan het daardoor zelf veranderen (volgens de basisprincipes van NLP neurolingistisch programmeren). Uw kind leert te ontdekken dat het veel meer kan dan het zelf -en vaak ook zijn omgeving- dacht. De inspanningen die uw kind doet leveren snel resultaat op, waardoor uw kind zich sterker gaat voelen.

Kernvisie methode kan u kind helpen bij kenmerken die passen bij ADD, ADHD, Dyslexie, Dyscalculie of gedragsproblemen wellicht omdat de werkwijze van school op een of andere manier niet aansluit bij de denkwijze van uw kind. 


U kunt mij volgen op Instagram:  instagram.com/linda.slegers.42/